Vi står klar til at servicere dig
Ring på +45 2840 4217

Malerfirma i Skanderborg

Vi hjælper med sikkert håndelag og friske ideer i Skanderborg og omegn

Det er de færreste, der kaster sig ud i at mure selv eller lægge nyt tag. Men de fleste har prøvet at male selv. Det er jo ganske nemt, ikke? Og dog. Måske bliver resultatet ikke helt det, du drømte om. Du sidder i sofaen og kan godt se, at du kom lidt rigeligt tæt på den stikkontakt, eller måske er der en spartling, som træder lidt rigeligt frem, når lyset falder på en bestemt måde.

Gør det, du er bedst til – og lad os hjælpe dig med det, vi er bedst til. Vi maler, tapetserer og spartler hver eneste dag. I nye huse og gamle huse, under optimale forhold og under forhold, der kræver lidt ekstra for at få det helt rette resultat. Vores knowhow er opbygget gennem årtier og udbygges hver eneste dag.

Vi deler din glæde ved at friske rum op med friske overflader og farver. Det er egentlig utroligt, hvad friskmalede vægge og paneler kan gøre ved en stue. Eller hvor tæt du kan komme på fornemmelsen af nyt badeværelse blot ved at få fliserne malet.

Farver og synsindtryk betyder så utroligt meget for helhedsindtrykket. Hvis du står og skal sælge dit hus eller din lejlighed i Skanderborg og opland, kan det hjælpe en del på købelysten hos interesserede, hvis væggene og panelerne er friskmalede. For det får det hele til at virke mere lækkert og færdigt. De potentielle købere kan pludselig drømme sig selv ind i de nye omgivelser.

Vi hjælper dig gerne på vej med indspark og ideer. Lad os give et helt uforpligtende tilbud på en lille eller en stor opgave.

Vil du selv male, kan vi levere både tips, råd og professionel maling fra Becker. Men vi kan også nøjes med at hjælpe dig med noget af opgaven. Måske vil du selv stå for arbejdet med at fjerne gammelt tapet, eller måske vil du gerne selv male, når vi har sat tapet eller væv op. Det finder vi ud af.

Fleksibilitet er et nøgleord for os, og det vigtigste er, at du bliver tilfreds med resultatet.

Malermester i mere end fyrre år

Navnet er Bent Grejsmark. Jeg har arbejdet som faguddannet maler siden 1975. Med mere end 40 års erfaring i malerarbejde og rådgivning er jeg også klar til at hjælpe dig med din maleropgave. Jeg startede Grejsmarks Malerfirma i 1993, og kundekredsen har siden talt både private, virksomheder, institutioner og skoler i store dele af det østjyske område – herunder Skanderborg og omegn.

Sikkerhed og komfort

Grejsmark Malerfirma er naturligvis medlem af Danske Malermestre, og det er en garanti for kvalitet, høj faglighed og seriøsitet. Vi har alle forsikringer i orden, så hvis vi – meget mod forventning – skulle komme til at male på dine møbler eller tæpper, er der på forhånd taget hånd om det.

Men vigtigst af alt: Når du hyrer os, slipper du for en masse besvær. Vi dækker af og rydder op efter os, så du kun kan se på det udførte arbejde, at vi har været der.

Vi kan lidt af det hele:

Indendørs

Vi maler eller ludbehandler trælofter, spartler, tapetserer og maler vægge, opsætter filt, væv eller fotostater, sprøjter overflader med malersprøjte. Vi laver alt indenfor malerarbejde.

Døre, køkkenskabe, køkkenlåger, møbler og inventar kan også trænge til en tur med sprøjte eller pensel. Vi maler eller lakerer det hele.

Udendørs

Vi kan friske op eller reparere alle typer overflader udendørs: Udhæng, trægavl, vinduer, døre, facade, mur og puds.

Epoxy på gulvet, rene mure og nyt badeværelse

Du kan give din stue eller din garage et råt eller rustikt look med vandskurede vægge eller rå murstensvægge. Det hjælper vi også med.

Hvad med et nyt badeværelse? Vi kan friske dine fliser og klinker op med en ny farve, så det næsten bliver som nyt. Det samme gælder fliserne i køkkenet.

Det porøse betongulv i garagen er ikke så nemt at renholde. Vi kan give det en glat epoxyoverflade.

Pynt og udsmykning

Vi har også styr på gamle malerteknikker, såsom patinering, dekorering eller marmorering. Bladguld er også en specialitet.